"Друзі - це диво"

 

 

Насправді в році є кілька певних днів, присвячених тим, "хто в біді не кине, зайвого не запитає".

Зокрема, 9 червня - Міжнародний день друзів, а в липні відзначають Міжнародний день дружби. Також існують день кращої подруги і день кращого друга.

Особливих традицій святкування дня друзів поки що немає. Рівно як і немає точної інформації походження даного свята Проте, у всьому світі близькі друзі щорічно 9 червня зустрічаються, вітають один одного і проводять час разом.

                            ТОП-5 цікавих фактів про дружбу

Факт 1. Вчені з'ясували: для того, щоб між людьми виникла дружба, досить 40 годин. А ось, щоб стати впевненим в тому, що візаві - кращий друг буде потрібно провести разом не менше 200 годин.

Факт 2. Сучасні підлітки обирають собі друзів виходячи з трьох показників: наявність почуття гумору, чесності і доброта. При тому, що ще 20 років тому на першому місці була популярність потенційного друга серед однолітків і рівень його інтелекту.

Факт 3. Чим старшою стає людина, тим менше у нього залишається друзів. При цьому, з віком все більше цінується не кількість, а якість і більш дорослі люди відчувають необхідність спілкуватися зі своїми старовинними приятелями, ніж заводити дружбу з новими людьми.

Факт 4. Коли у людини з'являється друга половинка, і він вступає у відносини, у нього автоматично "відсіюється" 2 друга.

Факт 5. Мозок і свідомість здорової людини готовий одночасно сприймати 150 друзів.

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Поезія - це завжди неповторність..."

Бібліоквест "Солов'їна наша мово".

"Конституція - основний закон"